- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
mimóza
tag
Helló,
köszi a tippet!Ellenőriztettem a progival, már a letöltött iso sem egyezett...
(Flashgettel töltöttem). Leszedtem mégegyszer(most Getright-al), és OK, feltelepült gond nélkül.
Vajon van-e összefüggés a letöltőprogi és a hibás iso között? Mindenesetre a Flashgetet a jövőben messzire elkerülöm. -
mimóza
tag
Sziasztok,
Ubuntu telepítés végefelé a csomagok beállításánál restart után, mikor már a cd is kikerült a meghajtóból, ubuntu-desktop csomagnál a ''telepítés hibába torkollott'' kb 60%-nál. Felajánl mindefélét, hogy javítsam ki kézzel, vagy telepítsem újra, stb... Az újratelepítés mellett döntöttem, gőzöm sincs hogy lehet kijavítani. Második telepítésnél ugyanez. Ubuntu-desktop csomag. Ha folytatom a telepítést, akkor a többi csomaggal már nem is foglalkozik, a rendszer megpróbál felállni, és váltogat a grafikus és a konzolos mód között kb 5 másodpercenként...Valakinek valamit ötlet?
Mekkora hely kell neki? 5 gigás partícióra raktam, fél gigás swap partíciót is csináltam neki.
Ubuntu 5.10 ''Breezy Badger'' kiadás.
Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest