- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Digital
addikt
válasz
Forest_roby #3441 üzenetére
-
Digital
addikt
válasz
Forest_roby #3433 üzenetére
Akkor 2-es,3-as törölhető (a 2-es 10 gigásM-et meg sem kellett volna csinálnom XP alatt
),és ami így megmarad full D partició azon kijelölhetem mekkora részre menjen (10 gb) a linux?
A 4-es képpel mi a pálya? -
Digital
addikt
válasz
Forest_roby #3426 üzenetére
Tehát akkor töröljem a 3-as partit,és jelöljem ki neki a 2-est,majd vissza,és ott választom a legnagyobb szabad helyest,és ezután mindent megcsinál magától? És így a 10 gigás particióra kerül az egész?
A 4-es képen mit hogyan csináljak?
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
válasz
Forest_roby #3424 üzenetére
A 3-as képen a 02 szám alatt van egy 10 gb-os partició,szerintem az lehet az én M particióm,ide szeretném felrakni a cuccot swap-al együtt. Hogyan oldhatnám meg ezt?
Ja és a 4-es kép sem világos egészen
[Szerkesztve] -
-
Digital
addikt
válasz
ballington #3417 üzenetére
Az az 5-ös pont a Kubuntu 6.06 telepítésénél!Én csináltam egy 10gigás particiót,oda szeretném feltolni a cuccot,de ezekszerint kell egy kb 256 mb-os is a swap-nak? Ezen a részen sajnos elakadtam
-
Digital
addikt
válasz
ballington #3414 üzenetére
Ez az 5-ös pont a hat közül?
-
Digital
addikt
Hali
Nagyon megtetszett a Kubuntu 6.06-os verziója,és szerettem volna felrakni,nem live lemezként használni. Csináltam neki partition magic-el egy 10 gb-os particiót. A billentyűzet kiválasztásánál (magyar,a bill. típusa Logitech S510) némely ékezetes betűt pl á-t nem ír
Telepítés közben az 5-ös ponton elakadtam,ahol ki kell jelöli a lapozó,és a gyökér particiót. Azt szeretném ha a komplett ubuntu a 10 gigás M particiómon volna,ezt hogyan tudom megcsinálni?
THX
Hardver konfiguráció az adataimnál!
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest