- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Egy-két dologra tudom a választ.Nos az ubuntu/kubuntu/edubuntu főleg ablakkezelőben különbözik. Az ubuntu a gnome felületet használja, míg a kubuntu a kde-t.Az edubuntut főleg iskolák részére alakították ki, mert jók desktopnak is meg szervernek is.Gondolom tele van suliban használatos programokkal.A breezy, dapper stb, pedig az aktuális kiadás elnevezései.A legújabb az edgy eft.A live annyit tesz, hogy telepítés nélkül is futtatható.A belépéshez meg nem kellenek trükkök.
-
Fawkes
őstag
Tegyél fel ubuntu edgy-t.ma jelent meg. [link]
Root belépés ha tényleg szükséges megoldható.Van hozzá magyar leírás.
Edgy-ben nem tetszik a panelek közti váltásnál kicsik a panelfelületek, azaz egymás fölé rakja a tálcán ez elég zavaró.Vissza lehet állítani valahogy a régi helyzetbe?
WMV filekat nem tudok lejátszani semmivel, pedig minden codec adott hozzá.
Mplayer azt mondja: Cannot find codec matching selected -vo and video format 0x33564D57
vmware probléma.Leszedtem majd újratettem volna de azt írja:
A previous installation of VMware software has been detected.
Failure
Execution aborted.
pedig leszedtem az előzőt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest