- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
akkor is, ha másik 2 kernel, meg egy win betöltésére is be van lőve az a menu.lst/lilo.conf? ebben nem vagyok biztos. mert ha csak egy vmlinuz és egy vmlinuz.old van, az oké, azt a make zlilo is tudta annak idején.
ezt a debianos ''baromkodást'' a kernel környékén én például nem szeretem, itt jobban szeretek kézzel intézkedni. -
Ganger
aktív tag
nem sajna, proxyk fognak mindent
jaja igy csinaltam eddig is. vagyis csak csinaltam volna. De legalabb tegnap mar talalt csomagokat, azaz hajnalban, de rovid idon belul nem engedett mar fel. Sot igazabol csak egy ftp-t talalt amire feltudott lepni es annak is 50%-a az ami talalat volt, a tobbi nem talalhato, vagy idotullepes.
persze firefoxba siman nezegettem hogy mit kene letoltenie, es csak csovaltam a fejem. -
GD
őstag
honnét jött az ötlet? csak kíváncsi vagyok.. a hibasorokból persze látszik hogy az ICE akármi baxaxik, de kis kommentárt elfogadunk
vagy google volt a barátod?
jaigen
Unable to read ICE authority file: /home/andris/.ICEauthorityígy már érthető, lusta voltam végigolvasni figyelmesen
[Szerkesztve] -
pampika
őstag
Áh,köszi
Adtam neki egy chmod 777-et és azóta megy (ls -a -l )-el nem akarta megtalálni,ha .*-ra,vagy hasonlóra kerestem,a midnight commander meg kissé szét volt csúszva recovery terminal alatt.
De mostmár megyRákerestem a synapticban :
iceauth : X ICE authentication manipulation.
Kell ez nekem?
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest