Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Petersson #1908 üzenetére
hogy ''publikus'' legyen, vágd be az lspci kimenetét, valamint írd meg a gép pontos típusát. erősen zanzásítva a problémát már körülírtam, de több szem többet lát (meg több csipa).
esetleg este, ha úgy gondolod, és megadsz pár ''érdekes adatot'' magánba, akkor talán tudok élesben is matatni a gépeden, hátha rájövök valamire. addig is apt-get install sshd, hogy tudjak segíteni. -
Sianis
addikt
válasz
Petersson #1908 üzenetére
Firestarter egy iptables frontend. Kezdőknek ezt szokták javasolni, mert érthető, egyértelmű. Kártevők? Vírusokra gondolsz? Én még nem találkoztam velük, de még a fórumon sem láttam, hogy bárki kapott volna ilyen dolgot. Ettől függetlenül persze egy rendesen beállított tűzfal nem árthat. Majd valami ebben szaki ember válaszol a kártvőkkel kapcsolatban.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Petersson #1745 üzenetére
[link] szerint 2006 június. ha a hivatalos oldal nem tud többet, nem hiszem, hogy más pontosabbat tudna mondani. valahova 10-e köré tippelem. ettől függetlenül ha a sources.list-be kicseréled a breezy-t dapper-re, akkor az ''unstable'' dapper felmehet. linuxnál az unstable kb. azt jelenti, hogy nincs még minden mindennel 100%-osan összetesztelve, nem azt, hogy helyből széthullik a rendszer. ez tapasztalat, elég sokáig húzta/húzza nálam is a debian sid, pedig az mindig unstable.
-
Vilmoskorte
tag
válasz
Petersson #558 üzenetére
Mintha erre még nem jött volna válasz... Van erre menüben is alkalmazás, amit biztosan megtalálsz, ha keresed. De ha amolyan ''linuxos'' megoldást keresel és nem akarsz az egérrel bohóckodni és égetni magadat, akkor a ''dpkg-reconfigure xserver-xorg'' voodoo varázslat lesz a barátod.
-
Sianis
addikt
válasz
Petersson #273 üzenetére
Szia!
Ez egy okos kis program! Bővebben: link Tudom, hogy nem egyszerű így csűrni csavarni, de ez a progi rámegy 1 floppy-ra, és ennek segítségével tudsz CD-ről bootolni. Okos és trükkös megoldás, anélkül, hogy ubuntu installer-t kéne floppyra varázsolni...
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest