- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
mivel töltötted? ftp-vel, letöltésvezérlővel, Vagy esetleg torrenttel? nekem leginkább a jigdo jött be, ha nem ismernéd, úgy szedi ftp-vel, hogy az image tartalmát szedi, mjd beilleszti egy ''üres'' vázba, aztán ellenőriz. Sokkal gyorsabb, mint a torrent, és rugalmasabb, mint az 1 db iso leszedése. itt a végén nem lassul be, legalábbis nekem nem lassult be. nagyon egyszerű használni, ha érdekel, akkor részletezem.
A dvd-isokat azért nem szeretik kitenni, mert nagy terhelést okoz a szerveren a letöltés.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Swapnek kb. másgélszer annyit hagyj, mint a fizikai memória, de max. 1 gb. Legalábbis én mindig ezt követtem, a rendszerem jól érzi magát. fs-nek én reiserfs-t javaslok, de biztos lesz, aki ext3-t fog.
hálózaton keresztül pedig mivel úgyis samba-val, vagy nfs-sel fogsz nézelődni, elvileg mindent látni kellene, persze ehez a wint is jól be kell állítani. -
pampika
őstag
-
ngabor2
nagyúr
ftp-vel hamarabb lenn van a cucc, vagy legalábbis kényelmesebben. Ilyen esetben nem sok értelme vn a torrentnek. Oké, idő nem számít, de ha mellette torrentezel, akkor itt is csak rontod az átlagodat, mert az upot is keményen használni fogja.
A dvd-s változat a több csomaggal tud röbbet. Az valami 3.5GB, a cd-n asszem nincs rajta a magyarított rész se, utólag viszont tudod telepíteni.
A Kubuntu és az Xubuntu mindössze az alapból települő ablakkezelőben különbözik. A kubuntuval GNOME helyett KDE emgy fel, a Xubuntu esetén XFCE. Ennyi a különbség, igazából én nem is nevezném külön disztribnek, legfeljebb al-disztribnek.
Sianis: akkor rosszul tippeltem volna. Bár valószínűleg egy kis barkácsolással át lehet vinni vinyóra is a rendszert. Más kérdés, hogy érdemes-e. Szerintem nem.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
- az első kérdést passzolom, tippem lenne, de várjuk meg a hozzáértőket.
- A GNOME mellett fel lehet tenni KDE-t vagy XFCE-t is. Én asszem maradok a Kubuntuval a KDE emllett.
- a torrent sebessége a hálódtól függ. Az 512 esetén napokba fog telleni, mire lejön a dvd (mert gondolom nem cd-t akarsz úgy szedni, azt ftp-vel, vagy jigdo-val () gyorsabb).
- Install után a cd-s változat nálam kb. 2 GB-ot foglalt le, vagy legalábbis ennyire emlékszem. De utána a netről még utánatöltöttem.
- Szerintem meglehetősen felhasználóbarát, ha a kérdéseire tudod a választ. Meglehetősen jó kezdődisztibnek is. Támogatottságban meg sokkal jobb, mint az uhu. Ez is tud magyarul, ráadásul mivel 100%-ban Debian-kompatibilis, ezért ami megjelenik Deb alá, az itt is használható. Márpedig Deb alá igen sokminden megjelenik...
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest