- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 
			  Mobilarena  
 Ubuntu Linux Összefoglaló 
 Hivatalos Ubuntu dokumentáció    
 Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett: 
 -számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
 -a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
 -mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
 -eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek) 
 A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t): 
 lspci
 lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
- 

csabiks senior tag Sziasztok! Csak beköszönnék (ilyen is legyen). 
 Kb. 6 éve (szinte) csak MAC-et használok, a hónapba volt lehetőségem megvenni a céges laptopot jogtiszta windowsal, pár nap esélyt adtam neki, de inkább nem részletezném a váltás okát.Ubuntuval még 5.04 idején ismerkedtem meg, azóta majdnem mindegyik verziót használtam, próbáltam. Most a 23.10-et letöltöttem, és tisztán feltettem. Out of the box megy a bill világítástól kezdve minden. Régen emléxem mennyit kellett pl a hang kártyákat reszelni, hogy legyen hang. Mivel én csak böngészek-néha egy kis torrent, így igazából tökéletes választás volt. Nagyon nagyon sokat fejlődött az egész linux-ubuntu páros. A gép marad ilyen konyhába receptnézős - rádióhallgatós torrentes, de erre ez tökéletes. 
 A snap még mikor megjelent, elég lassúcskán indította az alkalmazásokat, de én most se firefox alatt, se vlc se torrent kliens alatt nem érzem semmi hátrányát. Igaz ssd van a gépbe, lehet egy hdd-n jobban érezhető lenne, de nálam az ég világon semmi hátránya, én abszolút mellette vagyok. Sőt szerintem a legtöbb majd újonnan csatlakozónak is egy egyszerű megoldás ez (őket meg pláne nem fogja érdekelni a technikai háttere)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő