Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dark Archon

addikt

válasz hcl #40566 üzenetére

De a visszacsinálás Windows-on annyi, hogy megkeresed a programok között és uninstall. Esetleg egy kis registry pucolás. Mert feltelepít minden szart, ami az adott programhoz kell, nem egyesével kell levadászni meg beállítani. Ideális esetben meg uninstallkor le is szed mindent.

GUI azért kell, mert ember vagyok, szeretek nézelődni, és katt katt, telepíteni. Persze össze lehetne ezt hozni GUI nélkül is, ott is lehet inputokat kérni.

Owncloudot használtam évekig - mint felhasználó - a korábbi cégemnél, és meg voltam vele elégedve, azért akartam. Nem csinált duplikálásokat meg egyéb baromságokat, mint a Google / MS cuccai. Azok voltak, hogy átneveztek file-okat, hozzácsapták az email címemet, az eredeti file meg eltűnt... hát, így nem lehet dolgozni. Nem tudom, ezek működnek-e most már úgy, hogy egy program közvetlenül onnan dolgozik, de az owncloud ebben hibátlan volt.

Létezik egyébként bármi más, out-of-the-box cucc, ami ezt tudja? Ubuntu szerverrel, Windows klienssel? Vagy bilibe lóg a kezem...

Új hozzászólás Aktív témák