Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz lionhearted #39086 üzenetére

    Kicsit elengedtem a projektet mert teto felujitas van ezerrel es nem volt sok idom pc-vel molyolni.
    Ezt az isorespint tudnad nekem szajbaragosan elmagyarazni?
    Nekem erdekes rendszerem van, egy usb ssd-n van a hordozhato Ubuntum. Addig nem akarok telepiteni a mini pc-re stabil linuxot amig minden nyavajajat ki nem kuszoboltem. Es melle nem tudom elferne-e, egy 5 eves W10 fut a kis gepen, belove az n-edik fokig.
    Es ezt csak akkor cserelnem le a Linuxra ha az is mindenben megfelel. Erre tokeletes tesztalany a kulso hordozhto Linuxom. Ha valamit nagyon elbaltazok, az se erdekes mert 20 perc alatt visszallok egy elozo napi Timeshift mentesre.
    A wifit sikeresen kipipaltam, most par napja a kis szabadidomba probalok ra hangot varazsolni. Eddig a Pulse meg az Alsamixer is ures volt, addig eljutottam hogy megjelenik a hangkartya de az Analog sztereo jack csatlakozon nem ad hangot, meg se mukkan, a hdmi meg se jelenik a valaszthato listaba.
    Namost elo, futo rendszerre ra lehet ereszteni ezt az isorespint, vagy ez abszolut felejtos, ebben kernem a segitsegedet.
    Es amkor meg ott a bluetooth amit nem is lat a Linuxom. A BT. hardvert se latja, csak a Manjaro 21, de hasznalni az se tudja.
    Nem egyszeru ez.

Új hozzászólás Aktív témák