Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flowtation
    őstag

Nem bírná a proci vagy elbaltázok valamit?

Igen! már megszokjuk lassan :)

Na de ki tudja miket raktál fel!? Mer' ugye le nem írjuk, csak azt, hogy nem működ ez, nem müköd az......én próbálom kitalálni, miket rakhattál fel és nem sikerült! :D

gondolom ezeket:

sudo apt-get install compiz-plugins compiz-plugins-default compiz-plugins-extra compiz-plugins-main compiz-plugins-main-default

Igaz ez 14.04-es infó, de azóta vagy nem változott vagy nem működik 16.04-re.

Már önmagában az is poen, hogy egy compiz-pluginra akarsz compizt rakni! ;] (jó, az előbbi azért valamicskét csak fejlődött, mielőtt végeznek vele nemsoká)

Na csak sorjában!

"már megszokjuk lassan :)"
    Örülök, bár Tőled tanultam sok mindent! :P

"Na de ki tudja miket raktál fel!?"
    Bevallom férifasan, hogy csak a compizt, illetve a config-managerét. Akkor ezek szerint ezek szerint ezek a plugins meg extra cuccok is kellenek. De hogy miért nem rakja fel egyből? Mondjuk függőségként?

Adtam a unitynek egy esélyt, még sose próbáltam...és azt kell mondjam, eléggé bejött, persze mire kivégzik. :)) Azért próbálkozok egy gnome ubival is, hogy szokjam, de az már az elején viccelődött velem.

(#32072) growler:

Ezt én sem tudom, ami a topicban van lista, abban nincs benne, persze ettől függetlenül...ugye az intel sok mindenben simlis. Esetleg valami leszármazott lehet a pentium G sorozat? :F

Új hozzászólás Aktív témák