Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
ati888
üzenetére
Nem egészen értem.
...tehát XP alatt középen ott van az egérmutató, de nem mozog az egérrel?Linux alatt pedig nincs egérmutató, de nem is mozog az egérrel.
Jól értem?
Ha igen, akkor valószínű egér csere a megoldás, mert XP alatt sem megy.Lehet, hogy megtört valamelyik ér a vezetékében, ekkor akár javítható is az eszköz.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ati888
üzenetére
az egér működött amúgy? másik egérrelki tudod próbálni? vagy az egeret másik gépen? a ps2 egeret gond nélkül kellene kezelnie. sőt, ha nincs mutatóeszköz, az x be se jön (legjobb tudomásom szerint...).
adsl: a 8.10-ben már az is ott van a hálózati beállítások között. ha nem jól láttam (nem igazán mélyültem bele, itthon router osztja a netet), akkor a pppoeconf lesz a te barátod.
-
zodo
nagyúr
válasz
ati888
üzenetére
Szia!
Én is kezdő vagyok e téren ,de ezt az írást követve símán fel tudod tenni és további hasznos dolgokat is megtudhatsz ami alap szükséglet a mindennapokban.
Telepítés végeztével az újraíndítás útán a "frissítés kezelő" által tett ajánlottakat feltettem.
Újabb újraíndítás követöen a "zárt meghajtók"-ra kattintva endedélyezheted a grafikus kártyád ( amit alapból felismer a rendszer ) ekkor letölti és telepíti a driverét,újraíndítás és kész.(ez a két alkalmazás ott fog visítani a fenti panel gyorsínditó tárában) Vagy pár hsz.-al fentebb olvashatod a "Envyng" telepítésének menetét a vga karidhoz.Internetet nem kell állítgatni (bár én routeren keresztül kapcsolódom) ,raktam már fell régebbi p3-as gépre is ,wifi-s adapterrel ahol a kötelező adatok megadása útán müködőképessé vált netkapcsolat,pedig nem vagyok valami pcguru.
Bíztos sikerül,sok sikert!
Ha tévedtem volna, hozzáértők javítsanak !
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest