- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
én a hidakat felégetve váltottam
és bejött a módszer.ugyan is akár hányszor próbálkoztam a linuxszal, mindig ott figyelt mellette a win is.és mivel kezdő voltam/vagyok/leszek linux témában ezért sose tartott 2-3bootnál tovább a linux.de az elmúlt egy hónapban csak ubit használtam, mivel csak az van a gépen és már úgy ahogy, de elboldogulok vele.és már terminálban is több parancsot ismerek mint a win parancssorjában
és tetszik is a terminál, megláttam benne a szépet és jót.lehet kissé mazoista váltás volt, de ez kellett ahoz, h megmaradjak a linux mellett.
Aktív témák
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és bejött a módszer.ugyan is akár hányszor próbálkoztam a linuxszal, mindig ott figyelt mellette a win is.és mivel kezdő voltam/vagyok/leszek linux témában ezért sose tartott 2-3bootnál tovább a linux.de az elmúlt egy hónapban csak ubit használtam, mivel csak az van a gépen és már úgy ahogy, de elboldogulok vele.és már terminálban is több parancsot ismerek mint a win parancssorjában
és tetszik is a terminál, megláttam benne a szépet és jót.lehet kissé mazoista váltás volt, de ez kellett ahoz, h megmaradjak a linux mellett.