- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
én a hidakat felégetve váltottam
és bejött a módszer.ugyan is akár hányszor próbálkoztam a linuxszal, mindig ott figyelt mellette a win is.és mivel kezdő voltam/vagyok/leszek linux témában ezért sose tartott 2-3bootnál tovább a linux.de az elmúlt egy hónapban csak ubit használtam, mivel csak az van a gépen és már úgy ahogy, de elboldogulok vele.és már terminálban is több parancsot ismerek mint a win parancssorjában
és tetszik is a terminál, megláttam benne a szépet és jót.lehet kissé mazoista váltás volt, de ez kellett ahoz, h megmaradjak a linux mellett.
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Windows 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és bejött a módszer.ugyan is akár hányszor próbálkoztam a linuxszal, mindig ott figyelt mellette a win is.és mivel kezdő voltam/vagyok/leszek linux témában ezért sose tartott 2-3bootnál tovább a linux.de az elmúlt egy hónapban csak ubit használtam, mivel csak az van a gépen és már úgy ahogy, de elboldogulok vele.és már terminálban is több parancsot ismerek mint a win parancssorjában
és tetszik is a terminál, megláttam benne a szépet és jót.lehet kissé mazoista váltás volt, de ez kellett ahoz, h megmaradjak a linux mellett.