Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
én a hidakat felégetve váltottam
és bejött a módszer.ugyan is akár hányszor próbálkoztam a linuxszal, mindig ott figyelt mellette a win is.és mivel kezdő voltam/vagyok/leszek linux témában ezért sose tartott 2-3bootnál tovább a linux.de az elmúlt egy hónapban csak ubit használtam, mivel csak az van a gépen és már úgy ahogy, de elboldogulok vele.és már terminálban is több parancsot ismerek mint a win parancssorjában
és tetszik is a terminál, megláttam benne a szépet és jót.lehet kissé mazoista váltás volt, de ez kellett ahoz, h megmaradjak a linux mellett.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Assetto Corsa Rally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanuljunk angolul!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
és bejött a módszer.ugyan is akár hányszor próbálkoztam a linuxszal, mindig ott figyelt mellette a win is.és mivel kezdő voltam/vagyok/leszek linux témában ezért sose tartott 2-3bootnál tovább a linux.de az elmúlt egy hónapban csak ubit használtam, mivel csak az van a gépen és már úgy ahogy, de elboldogulok vele.és már terminálban is több parancsot ismerek mint a win parancssorjában
és tetszik is a terminál, megláttam benne a szépet és jót.lehet kissé mazoista váltás volt, de ez kellett ahoz, h megmaradjak a linux mellett.