Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
harry
veterán
"Ez után (reset után) ubuntu -n azonnal törlést kezdeményeztem a gubancos mappán," és "a médiaplayer beépitett flashmemójának gyökerében levő mappákat szépen beolvassa, "
most akkor mégis csak képes olvasni? Ki mondta, hogy a hibásfájlnévről van szó? A gyökérről beszélek, amit ezek szerint tudsz olvasni, ahogy azt feltételeztem is, mert igen, elolvastam a hsz-t. A gyökérbe lépj be, mert ott van a hibás fájlnév, és ott add ki a törlés parancsot mindenre (*), miután amit akartál, lementettél.Szerinted egy ezer soros script oldhatja meg a problémát? Az egyszerű megoldás miért ne működhetne?
Csak, hogy tudd: nekem is volt ilyen problémám, hogy felkerült a gépre egy ékezetes, szóközös, stb. fájlnév, amit a fáljkezelőből nem tudtam törölni (egérrel kattintva/del gombbal). Ezért megnyitottam a helyet, majd egy rm -r * parancs szépen letörölte.
Nem azért mondtam, amit, hogy csak hozzád vágjak egy megoldást, hanem azért, mert nálam egy hasonló esetben igenis működött, tapasztalatból írtam. Innen kezdve jó lenne, ha nem vádolnál figyelmetlenséggel meg lekezeléssel.Ha meg eszedbe jutott a megoldás - nagyon úgy nyilatkozol az "egyszerű rm -r ről" - akkor írd le azt is a kisregény végére, mint amúgy nem mellékes infót.
-
mzx
senior tag
még egyszer cimszavakban:
------------------------------------------- tele rakta az update: SPACE-kat is tartalmazó mappanevekkel az egyik mappám.
A space -t meg nem szereti a linux ha törölni akarunk mappát;- legalabb 50 ilyen mappa van, körülményes egyenként átirogatni a mappaneveket.
- nyilván smirgli megoldaná (formázás), de nyilvan azért kérek segitséget, h ne kelljen formáznom több GB -t.
- van, hogy -nem tudom mikor ls miert- csak admin joggal enged törölni, de sokszoer az se elég.
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Mikrotik routerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest