Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egyáltalán nem ment, igaz sejtettem, hogy ez lesz, mert liveCD-n keresztül se ment a pppoe nálam (így utána jártam előtte és előre beszereztem azt ami majd kellhet), igy nem volt gondom végülis frissítés után (ezzel, sok mással volt még eleinte)... jah és 64bitest használok, ha az számít.
-
Alukard
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szerintem rakd föl, ha nem megy a PPPoE akkor kezdj el játszani, bár ha wubival ment akkor nem hiszem, hogy gond lesz... javaslat, rakj föl 1 szűz 9.10est wubival, nézd meg hogy megy -e, ha igen happy day
és mehet az éles is 
tomtyi pl a getdeb.net repójához a kapcsolatot deb csomagból lehet telepíteni... simán kattintgatással...
ha apt linken keresztűl telepített akkor megint csak hozzáadódik a repo listához... és megint csak kattintgatás... -
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"...igaz, sok mindent telepítgettem az elején össze-vissza, így lehet, hogy felkerült azzal együtt valami, amitől különösebb szarakodás nélkül működött.">így biztos nem, mert a külön tárolót nem lehet véletlenszerű kattintgatással feltenni.

Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és mehet az éles is