Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DraXoN
üzenetére
Mármint úgy konkrétan egyáltalán nem ment a PPPoE kapcsolat? Csak mert nálam is ugyanez van (téhóm), és a netezés minden gond nélkül ment, ha jól emlékszem, nem kellett trükközni - igaz, sok mindent telepítgettem az elején össze-vissza, így lehet, hogy felkerült azzal együtt valami, amitől különösebb szarakodás nélkül működött.
(#22070) Alukard: eddig az itthonival nálam sem volt gond.
Amúgy azért gondoltam rá, hogy inkább a 9.10-et kéne telepíteni, mert talán a 64 bites változata annak egy fokkal fejlettebb, mint az eggyel régebbinek. De aztán a fene tudja.Tulajdonképpen azért szeretném inkább a 64 bites változatot választani, mert
1.) ha már van 64 bites procim, minek szórakozzak a 32 bitessel
2.) egyre több programot optimalizálnak 64 bitre (a sebességkülönbség Windows 7 alatt legalábbis tapasztalataim alapján óriási pl. egy Photoshop jellegű program esetén, de akár már a 7-Zip tömörítőprogramnál is), szerintem sokan fognak ráállni erre
3.) nem kell a PAE meg a hasonló trükközések.
Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Spórolós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Horgász topik
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest