- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DraXoN
üzenetére
Mármint úgy konkrétan egyáltalán nem ment a PPPoE kapcsolat? Csak mert nálam is ugyanez van (téhóm), és a netezés minden gond nélkül ment, ha jól emlékszem, nem kellett trükközni - igaz, sok mindent telepítgettem az elején össze-vissza, így lehet, hogy felkerült azzal együtt valami, amitől különösebb szarakodás nélkül működött.
(#22070) Alukard: eddig az itthonival nálam sem volt gond.
Amúgy azért gondoltam rá, hogy inkább a 9.10-et kéne telepíteni, mert talán a 64 bites változata annak egy fokkal fejlettebb, mint az eggyel régebbinek. De aztán a fene tudja.Tulajdonképpen azért szeretném inkább a 64 bites változatot választani, mert
1.) ha már van 64 bites procim, minek szórakozzak a 32 bitessel
2.) egyre több programot optimalizálnak 64 bitre (a sebességkülönbség Windows 7 alatt legalábbis tapasztalataim alapján óriási pl. egy Photoshop jellegű program esetén, de akár már a 7-Zip tömörítőprogramnál is), szerintem sokan fognak ráállni erre
3.) nem kell a PAE meg a hasonló trükközések.
Aktív témák
- Formula-1
- Battlefield 6
- VGA kibeszélő offtopik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pitterix: Gyógytorna
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- További aktív témák...
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest