Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Az én egeremen vannak programozható gombok. Szóval nálam az egygombos copy/paste éppen működik.
Megmondom neked őszintén, nem áll rá a kezem. Nagyon megszoktam már a Ctrl-c-t. A virtuális asztalról meg azt sem tudom minek kellene nekem. Semmi szükségem sincsen rá. Szóval ez a két dolog nem érdemi dolog. Azthiszem félreértetted a dolgot. Nem kényelmi, hanem érdemi funkciókról, munkaprogramokról van szó. Linux alatt nem tudom végezni a napi érdemi munkám. Egyszerűen nincsenek meg azok a programok (vagy azok linuxos megfelelői) amikkel dolgozom.Tudni kell, hogy kétféle program van a világon. Ami valódi feladatot old meg, például könyvel, vagy videó utómunkálatokat végez. A másik csoportba azok a programok tartoznak amiket maga a számítógép léte hívott életre. Amik kellenek a működtetéséhez. Ilyenből sok van. Nem sorolom őket. Ezekből jeleskedik a linux. Az első csoportba tartozó programokból pedig nincs semmi. Névleg persze van, de azokkal nem lehet dolgozni. Sajnos ezt amit most ide leírtam, vagy nem értik a linuxosok, vagy ami szerintem még gyakoribb, nem akarják érteni. pedig ezek tények. Nem segít a struccpolitika, nem segít az értetlenkedés, nem segít a mellébeszélés...
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen routert?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Milyen egeret válasszak?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-55! I5 10300H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Megmondom neked őszintén, nem áll rá a kezem. Nagyon megszoktam már a Ctrl-c-t. A virtuális asztalról meg azt sem tudom minek kellene nekem. Semmi szükségem sincsen rá. Szóval ez a két dolog nem érdemi dolog. Azthiszem félreértetted a dolgot. Nem kényelmi, hanem érdemi funkciókról, munkaprogramokról van szó. Linux alatt nem tudom végezni a napi érdemi munkám. Egyszerűen nincsenek meg azok a programok (vagy azok linuxos megfelelői) amikkel dolgozom.
Opera, vuze, nautilus, konzol, rhythmbox, egy meg csak úgy üresen
A melóhelyen (w7) meg mindig keresgélem a virtuális desktop-okat...