- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- One mobilszolgáltatások
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Az én egeremen vannak programozható gombok. Szóval nálam az egygombos copy/paste éppen működik.
Megmondom neked őszintén, nem áll rá a kezem. Nagyon megszoktam már a Ctrl-c-t. A virtuális asztalról meg azt sem tudom minek kellene nekem. Semmi szükségem sincsen rá. Szóval ez a két dolog nem érdemi dolog. Azthiszem félreértetted a dolgot. Nem kényelmi, hanem érdemi funkciókról, munkaprogramokról van szó. Linux alatt nem tudom végezni a napi érdemi munkám. Egyszerűen nincsenek meg azok a programok (vagy azok linuxos megfelelői) amikkel dolgozom.Tudni kell, hogy kétféle program van a világon. Ami valódi feladatot old meg, például könyvel, vagy videó utómunkálatokat végez. A másik csoportba azok a programok tartoznak amiket maga a számítógép léte hívott életre. Amik kellenek a működtetéséhez. Ilyenből sok van. Nem sorolom őket. Ezekből jeleskedik a linux. Az első csoportba tartozó programokból pedig nincs semmi. Névleg persze van, de azokkal nem lehet dolgozni. Sajnos ezt amit most ide leírtam, vagy nem értik a linuxosok, vagy ami szerintem még gyakoribb, nem akarják érteni. pedig ezek tények. Nem segít a struccpolitika, nem segít az értetlenkedés, nem segít a mellébeszélés...
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Gyúrósok ide!
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megmondom neked őszintén, nem áll rá a kezem. Nagyon megszoktam már a Ctrl-c-t. A virtuális asztalról meg azt sem tudom minek kellene nekem. Semmi szükségem sincsen rá. Szóval ez a két dolog nem érdemi dolog. Azthiszem félreértetted a dolgot. Nem kényelmi, hanem érdemi funkciókról, munkaprogramokról van szó. Linux alatt nem tudom végezni a napi érdemi munkám. Egyszerűen nincsenek meg azok a programok (vagy azok linuxos megfelelői) amikkel dolgozom.