Aktív témák
-
-
-
Studiossrác
aktív tag
Nem jó.
Már ott is problémám volt, hogy sima X86, vagy X86_64 drivert töltsem le. Melyik kell? Bár próbáltam mindkettővel.
Ha terminálba futtatom bekéri a jelszót, utána pedig kiírja, hogy képtelen megnyitni.(bepipáltam amit mondtál) Ha sima futtatás termimálbant választok akkor meg nem vagyok super user az a baja(gondolom jogosultsági problémája van így)
-
Froclee
őstag
A pipa már ott volt.
Foggalmam nincs mit csináltam, de most tökéletesem feltelepítette és felismeri a VGA-t.
Már csak pár zavaró dolgot megoldok és jó lesz.(pl. a képek elmosódnak firefoxban; nem mountolnak automatikusan a meghajtók; pidgin irc-es ékezetek;)
A rádió működik a Vladi-féle megoldással rhytmizé alatt.
Köszi. Sajna nem jelzi ki az előadót, meg a szám címét, de túlélem.
-
Sanya
nagyúr
na újra leírom.
Ati x1600 pro-m van, amelyet a legújabb ati 9.4-es ( áprilisi ) drivere nem támogat, csak a 9.3-as.
A 9.3-ast az ubuntu 9.04-es verziója nem szereti.
Az ubuntuban alapból bennelévő opensource drivernek nincs 3d gyorsítása, szóval szoptam mint a torkosborz. vagy találok vmi megoldást, hogy felkússzon a 9.3, vagy juniusi linuxos ati drivert megvárom, ami elég nagy égés mind az atinak, mind az ubuntunak ( atinak inkább, ubuntu részéről egy mior jellegű probléma lehet.) -
negyedes
addikt
Most egyenlore semmi, regebben sok bajom volt vele. nekem is az o.s. driver megy eleg szepen, meg beletettem az xorgba par sort es kicsivel jobb az ablakezeles.
Nekem inkabb az ati drivereivel van gondom, spec, hogy nem tudnak normalisat irni.
Most a legegetobb bajom a HDD allando porgetese es ezzel 50 fok fele jar szerencsetlen. Nem igazan tudok ra megoldast.
PuMbA: egyenlore meg ezt az 1 sort, de meg van vagy 5-6 db amit ki kell probaljak
Option "AccelMethod" "EXA"
ezt a device sectionbe tettem be es erezhetobben gyorsabbak az ablakok.
restart vagy logout es remelhetoleg meglatszik az eredmeny.
-
negyedes
addikt
Azt en is megkaptam, be is halt tole a roka csak sysrestart utan ment. Kedd ota van fent, es csak egyszer omlott ossze az X
.
Nem lattam a te linkedet, bocs. De tegnap az ubuntu.hu is volt valami, olyan helyrol lehett leszedni ami a tukorszervereket segiti(vlm /.pool/ konyvtarban volt) vagy micsoda.
Mod:fent van a remix is.
-
Batman
őstag
Ubuntu.hu-n írták:
"Megjelent már?
Nem. Az Ubuntu 9.04 április 23-án jelenik meg, várhatóan valamikor a délutáni órákban. Irányadóként az elmúlt két évben megjelent kiadások megjelenési időpontjai:
* Ubuntu 8.10 - 16:11
* Ubuntu 8.04 - 14:17
* Ubuntu 7.10 - 13:15
* Ubuntu 7.04 - 16:18De egy szerveren megtaláltam a képfájlt. Akkor megjelent?
Nem. Elképzelhető, hogy egyik vagy másik tükörszerverre már kikerült egy képfájl, azonban nem biztos, hogy ez már a végleges. Ha ennek a bizonyos szervernek a címében még a "pool" szó is szerepel, az azt jelenti, hogy innen szinkronizálnak a tükörszerverek - ha innen töltesz, azzal csak a kiadást késlelteted. Hivatalosan akkor jelent meg, amikor a bejelentést kiküldik az ubuntu-announce levelezőlistára."
-
Major Major
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged