- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Aktív témák
-
RI/OS
addikt
nektek sincs frissítés 2napja ?
-
RI/OS
addikt
válasz
Major Major #14568 üzenetére
? 3hónapja használom a 64bites jauntyt, egyszer fagyott le eddig kb a jutub(adobe flashplayer natìv 64bit). Az is szerintem azért mert még alpha volt a rendszer
-
RI/OS
addikt
-
RI/OS
addikt
jaunty ctrl+alt+backspace bekapcsolás:
sudo apt-get install dontzap
sudo dontzap --disable
és egy restart x -
RI/OS
addikt
Köszi mindenkinek
-
RI/OS
addikt
Üdv!
Az
echo 5 > /sys/bus/pci/drivers/iwl4965/*/power_level
parancsot szeretném elindítani, hogy automatikusan induljon a rendszerrel viszont valamiért nem müködik?!
Sem az init.d-be másolva defaults scriptként, sem az rc.localban, sem a szolgáltatások közé felvéve hogy induljon automatikusan.
A dolog érdekessége az, hogy miután belépek a rendszerbe és lefuttatom az rc.local file-t, megy tökéletesen, és meg is csinálja.
Ez mitöl lehet? Tud valaki vmi megoldást?
Ubuntu 8.10 x64 -
RI/OS
addikt
Soha nem értettem miért használ mindenki gnome-ot...
-
RI/OS
addikt
válasz
zoltanz #8226 üzenetére
hát nem tudom, pl én a ktorrentet(vagy akármilyen linuxos torrentprogit) sosem váltanám ki egy wine+akármire, mert az viszont százszázalék, hogy a linuxos elmegy 20évig halt nélkül, aminek meg benne van a nevében a win, az bármikor meghalhat
azt hagy ne mondjam, hogy linuxosban van olyan opció, hogy elöre lefoglalja a helyet a torrentnek, és nem lesz töredezett emiatt a partició
jah még valami. a ktorrent el tud indulni automatikusan a rendszerrel, stbstbstb...ű
bövitmények, cpu-használat -
RI/OS
addikt
válasz
FireShadow #7589 üzenetére
de megoldottad..
-
RI/OS
addikt
Egyébként ha jól tévedek és fent hagyom az alpha verziót, akkor ahogy kijött a végleges felfrissiti rá ugyebár?!
-
RI/OS
addikt
Tyhüüü. megnéztem a hardy alpha 6ot. Nagyon jó jelenlegi állapotában is sokat finomitottak 7.10hez képest....
Egy a gondom vele, nem megy a wlanom de 7.10el megy szóval gondolom ez alpha hiányosság még.Szebb lett, nem hal meg a media player a cubetól, be tudom végre konfigurálni az összes billentyügombomat, szóval jöhetne már a végleges
Aktív témák
Hirdetés
- Windows Insider Program
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest