- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Teljesen zöldfülű vagyok, ezért is kérdezem a következőket:
Laptopra szeretném feltenni a legújabb Ubuntu-t, de a géphez semmiféle linux driver nincs illetve nem találtam. Ezeket honnan lehet beszerezni, vagy hogyan lehet megoldani, hogy működésre bírjam?Előre is köszönöm válaszaitokat.
-
K3NZO
senior tag
Köszönöm a segítségeteket, de attól tartok maradnom kell vista-nal, feltettem ubuntut (8.04 ) és sima internet böngészésnél megfagy az egész
. Majd talán egy következő verzióval megpróbálkozom.
-
K3NZO
senior tag
válasz
Major Major #9428 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat amint tudom kipróbálom.
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Most gondolkodom ubuntun, mert elegem lett ebből a win-es szenvedésből.
Tartok a váltástól, hiszen eddig nem is láttam más op rendszert
.
ASUS F5V notin szeretném használni és még linux-os drivereket sem talátam hozzá ( innen az aggodalom ), továbbá más win -es gépekkel vannak kompatibilitási hibák? openoffice kezeli a office fileokat, azokat a fileokat amiket openofice-al hozok létre más gépen használhatóak lesznek office-al?
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest