Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
Sk8erPeter #21593 üzenetére
nem lehet, hogy nem volt jól leállítva a win, és hibát adott az NTFS journal?
-
Major Major
senior tag
válasz
Sk8erPeter #21559 üzenetére
nem csináltál windowson valamit, ami megbolygathatta az image file-t? töredezettségmentesítés, vagy valami ilyesmi. LiveCD-ről rá kéne nézni arra a file-ra.
itt a leírás -
rtom
senior tag
válasz
Egy "exit" parancsra nem megy tovább?
-
válasz
Sk8erPeter #21562 üzenetére
Nekem is előjött egy ilyesmi bug a felkeltésnél
Van, h gép bekapcs (wakeup), és se kép, se hang, csak hard reset segít... Ez pár napja jött elő, eddig hibátlanul ment (volt, h több hetet)
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #21562 üzenetére
az a baj, h az ubi (legalábbis ahogy én olvasgatom a nagyoktól) inkább arra megy h napra kész legyen, minél több feature és ez sajnos nem valami stabil rendszert eredményez
ha nagyon ubi akkor lehet jobban jársz talán a 8.04-el az talán elég kiforrott már
vagy esetleg sima debian, fedora, ezek is elég népszerűek
a debian szinte egy az egybe ubi (illetve fordítva), ami ubi alatt megy az megy debian alatt is
a fedora is jó rendszer, Vladi is írt már róla pár cikket meg az aláírásában is van egy jó kis holnap
a freebsd-vel kapcsolatban meg annyit h én nekem még mindig nem sikerült meghegeszti h lehessen is használni rendesen, a gnome-al eredményeket értem el, de az xfce alatt még semmi
a hivatalos doksi alapján csinálok mindent de nem minden úgy van ahogy ott le van írva
ha egyszer sikerül használhatóvá tenni írok róla egy cikket -
FixY67
senior tag
válasz
Kísértetiesen hasonlít arra, amit lentebb emlegettem. Nem lehet, hogy be volt kapcsolva az automatikus update? Mert akkor elképzelhető, hogy kikerült valami bugos szemét az update-ek közé és az szopat mindkettőnket.
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged