- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
az a baj, h az ubi (legalábbis ahogy én olvasgatom a nagyoktól) inkább arra megy h napra kész legyen, minél több feature és ez sajnos nem valami stabil rendszert eredményez
ha nagyon ubi akkor lehet jobban jársz talán a 8.04-el az talán elég kiforrott már
vagy esetleg sima debian, fedora, ezek is elég népszerűek
a debian szinte egy az egybe ubi (illetve fordítva), ami ubi alatt megy az megy debian alatt is
a fedora is jó rendszer, Vladi is írt már róla pár cikket meg az aláírásában is van egy jó kis holnap
a freebsd-vel kapcsolatban meg annyit h én nekem még mindig nem sikerült meghegeszti h lehessen is használni rendesen, a gnome-al eredményeket értem el, de az xfce alatt még semmi
a hivatalos doksi alapján csinálok mindent de nem minden úgy van ahogy ott le van írva
ha egyszer sikerül használhatóvá tenni írok róla egy cikket
Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest