- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
az a baj, h az ubi (legalábbis ahogy én olvasgatom a nagyoktól) inkább arra megy h napra kész legyen, minél több feature és ez sajnos nem valami stabil rendszert eredményez
ha nagyon ubi akkor lehet jobban jársz talán a 8.04-el az talán elég kiforrott már
vagy esetleg sima debian, fedora, ezek is elég népszerűek
a debian szinte egy az egybe ubi (illetve fordítva), ami ubi alatt megy az megy debian alatt is
a fedora is jó rendszer, Vladi is írt már róla pár cikket meg az aláírásában is van egy jó kis holnap
a freebsd-vel kapcsolatban meg annyit h én nekem még mindig nem sikerült meghegeszti h lehessen is használni rendesen, a gnome-al eredményeket értem el, de az xfce alatt még semmi
a hivatalos doksi alapján csinálok mindent de nem minden úgy van ahogy ott le van írva
ha egyszer sikerül használhatóvá tenni írok róla egy cikket
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest