Hirdetés

Aktív témák

• sh4d0w
    félisten

Igy van. Foleg ha beta verziorol frissitgetsz. Volt anno egy Hardym amit alpha2 allapotbol frissitgettem. Utana mikor kijott, feltettem ujra, gyorsabbnak is tunt, kicsit atalakitott kezelofelulet fogadott, par bug is eltunt.
    Allitolag azert is van, mert ha nem update-managert hasznalsz a frissitesre, akkor bizonyos beallitasok nem mindig ervenyesulnek, csak a csomagok frissulnek es a pre/postinstall scriptek futnak le (tehat a per user beallitasok nem modosulnak).

Érdekes a dolog. Én magam egyébként sosem frissítettem, mindig inkább szűz telepítést választottam (7.10-et ki is hagytam), viszont a Gutsy -> Hardy frissítésnél az ubuntuforums-on és az ubuntu.hu-n sokan panaszkodtak különböző bugokra és 95%-uk frissített rendszer volt, nem új telepítés.

Egyébként is érdekes ez a működik/nem működik mizéria; az adataimnál lévő gépen soha semmi bajom nem volt semmivel, problémákba leginkább akkor ütköztem, amikor virtuális gépben teszteltem vmit, esetleg próbáltam a rendszerbuherálást.

Aktív témák