- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
blaces
tag
sziasztok!
Tegnap felraktam a kubi-t mert ubi alól a kde-re átállás nem jöt össze 100%-ig. Tetszik a kubi felülete
valahogy jobban megragadt mint az ubi-é, de nem bírom kezelni annyira mint az új ubijét 
Adept Installer-be mentem és szomorúan tapasztalom, hogy egy csomó progi hiányzik, és nem tudom a többit felrakni
. így az ati kártya drivert sem láttom ami alapján az Ubi alatt összejött... (Ati radeon xpress 1100)
És hiába jelöltem be telepítésnél a magyar nyelvet, azért is csak angol van, illetve a beállításnál is csak az angol nyelvet tudja installálni és hiába jelölöm be a magyar nyelvet oldalt, semmi változás
.
Ez ellen mit lehet tenni?
(sőt még a vezetéknélküli hálozat sem jön össze
, amikor az ati kártyák frissítését telepítettem ubi alatt, akkor jelent meg a wifi driverje is...)előre is köszi
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Steam Deck
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akvarisztika
- PlayStation 5
- HP EliteBook / ZBook topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
valahogy jobban megragadt mint az ubi-é, de nem bírom kezelni annyira mint az új ubijét 
. így az ati kártya drivert sem láttom ami alapján az Ubi alatt összejött... (Ati radeon xpress 1100)