- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Google Pixel 10a – évismétlés
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
mplayer: régen az egyértelmű király volt, azonban mára szerintem a GUI fejlesztése nagyon lemaradt (ha jól tudom le is állították), s a fejlesztések nagy többsége általános használat esetén nem, vagy kevésbé használható. Emiatt szerintem egy átlag usernek (már) nem annyira megfelelő az mplayer, vlc jobb már nála. Egy Windowsról átjött vagy szgéppel most ismerkedő usert egyszerűen képtelenség értelmesen rávenni arra, hogy konzol parancsokat irogatva indítson el egy videó lejátszót.
dekoninck:
Általános géphasználatra (netezés, office, ha nem kötődsz a PS-hez akkor képszerkesztés, zeneszerkesztés, stb), emellett ha szerencséd van (nvidia kártyád van és a megfelelő játékokkal akarsz játszani), akkor gamelésre is teljesen alkalmas. Alapvetően igaz linuxra, hogy ha nem kötődsz konkrét programokhoz, akkor szinte 100%-ban képes kiváltani a windowst
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest