- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Gondolom, azért mentek flash 9-cel nálam tegnapig, mert tegnap délelőtt még régebbi, kb. 15-ös Chrome böngészőm volt fent. (Sajnos frissitettem tehát a Chrome böngészőmet is... de hogy Mozillán miképp fog futni ezentul a flash-em, nem tudom, de az a kisebbik gondom.)
Tehát rajtam már eleve az segít, ha elmondjátok, pontosan hogyan kell régebbi Chrome böngészőt feltenni.
Ugyanis, mint ma első hsz-emben írtam , opcionálisan választható Chrome -ban (chrome://plugins) , hogy melyik flash vezió legyen kikapcsolva, és melyik engedélyezve.
Csakhogy, mondom, az új, 18-as Chrome nem futtatja a 11.2 előtti flash-eket; a kb. 15-ös Chrome viszont engedné!
(Engedte is.)Csakhogy én nem vagyok valami ügyes linuxos, ezért nem tudom, hogyan kell régebbi Chrome verziót feltenni, légyszi, írjátok megtehát most ezt.
Köszi. (Gondolom terminálból célszerű.)Tegnap órákat cs*sződtem a flash miatt... :S Remélem, most sikerül összehozni a youtube-t.

__ SZERK.: BEMÁSOLOM A PONTOS verziószámát a régebbi flash-nek; az új Chrome emiatt kiabál nekem, míg a régebbi Chrome gyönyörűen "alkalmazta" és futtatta vele a 240p-s youtube videókat, na meg a nagyobb felbontásúakat is, csak azokat szaggatottan, de azért szaggatottan, mert csak 8MB-os, 1999-ben gyártott videókártyám van, Pentium3-as gépemen:
"Flash (2 files) - Verzió: 9.0 r999 Fontos biztonsági frissítés letöltése
Shockwave Flash 9.0 r999"
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Villanyszerelés
- Windows 11
- Android szakmai topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanis, mint ma első hsz-emben írtam , opcionálisan választható Chrome -ban (chrome://plugins) , hogy melyik flash vezió legyen kikapcsolva, és melyik engedélyezve.