- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Gondolom, azért mentek flash 9-cel nálam tegnapig, mert tegnap délelőtt még régebbi, kb. 15-ös Chrome böngészőm volt fent. (Sajnos frissitettem tehát a Chrome böngészőmet is... de hogy Mozillán miképp fog futni ezentul a flash-em, nem tudom, de az a kisebbik gondom.)
Tehát rajtam már eleve az segít, ha elmondjátok, pontosan hogyan kell régebbi Chrome böngészőt feltenni.
Ugyanis, mint ma első hsz-emben írtam , opcionálisan választható Chrome -ban (chrome://plugins) , hogy melyik flash vezió legyen kikapcsolva, és melyik engedélyezve.
Csakhogy, mondom, az új, 18-as Chrome nem futtatja a 11.2 előtti flash-eket; a kb. 15-ös Chrome viszont engedné!
(Engedte is.)Csakhogy én nem vagyok valami ügyes linuxos, ezért nem tudom, hogyan kell régebbi Chrome verziót feltenni, légyszi, írjátok megtehát most ezt.
Köszi. (Gondolom terminálból célszerű.)Tegnap órákat cs*sződtem a flash miatt... :S Remélem, most sikerül összehozni a youtube-t.

__ SZERK.: BEMÁSOLOM A PONTOS verziószámát a régebbi flash-nek; az új Chrome emiatt kiabál nekem, míg a régebbi Chrome gyönyörűen "alkalmazta" és futtatta vele a 240p-s youtube videókat, na meg a nagyobb felbontásúakat is, csak azokat szaggatottan, de azért szaggatottan, mert csak 8MB-os, 1999-ben gyártott videókártyám van, Pentium3-as gépemen:
"Flash (2 files) - Verzió: 9.0 r999 Fontos biztonsági frissítés letöltése
Shockwave Flash 9.0 r999"
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ugyanis, mint ma első hsz-emben írtam , opcionálisan választható Chrome -ban (chrome://plugins) , hogy melyik flash vezió legyen kikapcsolva, és melyik engedélyezve.