Hirdetés

Aktív témák

• mzx

senior tag

Gondolom, azért mentek flash 9-cel nálam tegnapig, mert tegnap délelőtt még régebbi, kb. 15-ös Chrome böngészőm volt fent. (Sajnos frissitettem tehát a Chrome böngészőmet is... de hogy Mozillán miképp fog futni ezentul a flash-em, nem tudom, de az a kisebbik gondom.)

Tehát rajtam már eleve az segít, ha elmondjátok, pontosan hogyan kell régebbi Chrome böngészőt feltenni. :) Ugyanis, mint ma első hsz-emben írtam , opcionálisan választható Chrome -ban (chrome://plugins) , hogy melyik flash vezió legyen kikapcsolva, és melyik engedélyezve. :) Csakhogy, mondom, az új, 18-as Chrome nem futtatja a 11.2 előtti flash-eket; a kb. 15-ös Chrome viszont engedné! :) (Engedte is.)

Csakhogy én nem vagyok valami ügyes linuxos, ezért nem tudom, hogyan kell régebbi Chrome verziót feltenni, légyszi, írjátok megtehát most ezt. :) Köszi. (Gondolom terminálból célszerű.)

Tegnap órákat cs*sződtem a flash miatt... :S Remélem, most sikerül összehozni a youtube-t. :)

__ SZERK.: BEMÁSOLOM A PONTOS verziószámát a régebbi flash-nek; az új Chrome emiatt kiabál nekem, míg a régebbi Chrome gyönyörűen "alkalmazta" és futtatta vele a 240p-s youtube videókat, na meg a nagyobb felbontásúakat is, csak azokat szaggatottan, de azért szaggatottan, mert csak 8MB-os, 1999-ben gyártott videókártyám van, Pentium3-as gépemen:
    "Flash (2 files) - Verzió: 9.0 r999 Fontos biztonsági frissítés letöltése
    Shockwave Flash 9.0 r999"

Aktív témák