Hirdetés
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Gondolom, azért mentek flash 9-cel nálam tegnapig, mert tegnap délelőtt még régebbi, kb. 15-ös Chrome böngészőm volt fent. (Sajnos frissitettem tehát a Chrome böngészőmet is... de hogy Mozillán miképp fog futni ezentul a flash-em, nem tudom, de az a kisebbik gondom.)
Tehát rajtam már eleve az segít, ha elmondjátok, pontosan hogyan kell régebbi Chrome böngészőt feltenni.
Ugyanis, mint ma első hsz-emben írtam , opcionálisan választható Chrome -ban (chrome://plugins) , hogy melyik flash vezió legyen kikapcsolva, és melyik engedélyezve.
Csakhogy, mondom, az új, 18-as Chrome nem futtatja a 11.2 előtti flash-eket; a kb. 15-ös Chrome viszont engedné!
(Engedte is.)Csakhogy én nem vagyok valami ügyes linuxos, ezért nem tudom, hogyan kell régebbi Chrome verziót feltenni, légyszi, írjátok megtehát most ezt.
Köszi. (Gondolom terminálból célszerű.)Tegnap órákat cs*sződtem a flash miatt... :S Remélem, most sikerül összehozni a youtube-t.

__ SZERK.: BEMÁSOLOM A PONTOS verziószámát a régebbi flash-nek; az új Chrome emiatt kiabál nekem, míg a régebbi Chrome gyönyörűen "alkalmazta" és futtatta vele a 240p-s youtube videókat, na meg a nagyobb felbontásúakat is, csak azokat szaggatottan, de azért szaggatottan, mert csak 8MB-os, 1999-ben gyártott videókártyám van, Pentium3-as gépemen:
"Flash (2 files) - Verzió: 9.0 r999 Fontos biztonsági frissítés letöltése
Shockwave Flash 9.0 r999"
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ugyanis, mint ma első hsz-emben írtam , opcionálisan választható Chrome -ban (chrome://plugins) , hogy melyik flash vezió legyen kikapcsolva, és melyik engedélyezve.