Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
ahogy látom ő azt szajkózza, hogy közvetlenül áramerősséget nem tudsz szabályozni ezeknél az eszközöknél, és ebben szerintem alapvetően igaza van (eddig én is csak feszültség állítási lehetőséggel találkoztam, ami nyilván az áramfelvételre is hatással van, de ettől még nem áramra szabályzol. persze kitalálhatja a gyártó, hogy a feszültségszabályzás helyett vagánykodásból áramszabályzást tüntet fel, de biztos vagyok benne, hogy az is feszültség mérésre és feszültség szabályzásra lenne visszavezetve, függetlenül attól, hogy a driver esetleg áramot ír.). a megfogalmazás meg nyilván pongyola helyenként, de azért te sem az akadémiai székfoglalódat írogatod ide apránként, nemde? btw, ez a téma szerintem abszolút nem ide tartozik, főleg hogy csak a szavakon lovaglás megy...
Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest