Hirdetés
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
ahogy látom ő azt szajkózza, hogy közvetlenül áramerősséget nem tudsz szabályozni ezeknél az eszközöknél, és ebben szerintem alapvetően igaza van (eddig én is csak feszültség állítási lehetőséggel találkoztam, ami nyilván az áramfelvételre is hatással van, de ettől még nem áramra szabályzol. persze kitalálhatja a gyártó, hogy a feszültségszabályzás helyett vagánykodásból áramszabályzást tüntet fel, de biztos vagyok benne, hogy az is feszültség mérésre és feszültség szabályzásra lenne visszavezetve, függetlenül attól, hogy a driver esetleg áramot ír.). a megfogalmazás meg nyilván pongyola helyenként, de azért te sem az akadémiai székfoglalódat írogatod ide apránként, nemde? btw, ez a téma szerintem abszolút nem ide tartozik, főleg hogy csak a szavakon lovaglás megy...
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest