Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
aag
őstag
Most egyébként visszamentem megnézni (mert külön partícióra fel van telepítve) a1204-es unitys ubit. Sajnos ott sem jelzi ki a wifi a százalékos értéket. És kb 10 percig kerestem, hogy hol tudom átállítani az ablakok gombjait a baloldalról, a jobboldalra. Nem találtam meg. És még egy parancssori ablakot sem találtam. Ráadásul még mindig össze vannak keveredve a felinstallált és a felinstallálható programok. A felső tálcához sem tudtam hozzányúlni. De a baloldalihoz sem. Namost, ha én 10-20 perc alatt nem találom, akkor tovább nem is keresem. Mondhatod, hogy nekem túl bonyolult. Persze, biztos bennem van a hiba. De én inkább azt mondom, az Unitys ubi egy fos! Ja-és igen, összeomlás-jelentést is produkált. Csak úgy magától. Pedig ez egy alanatúr install volt.
Olvasom, hogy "Az Ubuntu visszatért a gyökerekhez", meg ilyen cikkek. Hogy ezeket milyen fafej hülye-gyerekek írják, azt nemtudom. De egy biztos: Nem a gyökerekhez talált vissza, hanem a józanésztől távolodott el, de piszkosul!

Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest