- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
aag
őstag
Most egyébként visszamentem megnézni (mert külön partícióra fel van telepítve) a1204-es unitys ubit. Sajnos ott sem jelzi ki a wifi a százalékos értéket. És kb 10 percig kerestem, hogy hol tudom átállítani az ablakok gombjait a baloldalról, a jobboldalra. Nem találtam meg. És még egy parancssori ablakot sem találtam. Ráadásul még mindig össze vannak keveredve a felinstallált és a felinstallálható programok. A felső tálcához sem tudtam hozzányúlni. De a baloldalihoz sem. Namost, ha én 10-20 perc alatt nem találom, akkor tovább nem is keresem. Mondhatod, hogy nekem túl bonyolult. Persze, biztos bennem van a hiba. De én inkább azt mondom, az Unitys ubi egy fos! Ja-és igen, összeomlás-jelentést is produkált. Csak úgy magától. Pedig ez egy alanatúr install volt.
Olvasom, hogy "Az Ubuntu visszatért a gyökerekhez", meg ilyen cikkek. Hogy ezeket milyen fafej hülye-gyerekek írják, azt nemtudom. De egy biztos: Nem a gyökerekhez talált vissza, hanem a józanésztől távolodott el, de piszkosul!

Aktív témák
- Mikrotik routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest