Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Véglegesre tutira nem lehet szerintem, sehol sem találtam rá korrekt megoldást. Nekem a -d-vel 10.10-re akar frissíteni, neked meg csak 12.04 beta-ra, tehát egyik sem korrekt ezek szerint.

Nekem nagyon rosszzul jön ki az időpont, mert addigra már rég futnia kéne egy komolyabb projektemnek és nagyon nem lesz jó ha akkor frissítek és akkor derül majd ki mondjuk, hogy az ISPConfig 3, vagy bármely összetevője nem fog együttműködni rendesen a 12.04.1-el... Frissíteni meg előbb-utóbb úgyis muszáj, mert jövő április itt van a nyakunkon.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest