Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
Haller már egy ideje winfos mellöző vagyok és most jutottam el arra a pontra, hogy már a fontos softverek miatt sem akarom bekapcsolni. Úgyhogy kérdés:
AutoCad wine-al probálta már valaki? futhat?
Illetve Mentor Graphicx Pads? Az elöbbi nem is annyira fontos, ha tudtok hasonszörű jó softvert ajánlani helyette.
Illetve már pár napja bújom a netet de még nem tudtam a dupla monitor megoldást megcsinálni xrandr , grandr -al egyaránt nem ezt írja ki : User set screen size to big than maximal.
Laptop monitor 1680*1050 külső monitor pedig 1920*1080 (ha lehajtom a fedelet ezt normálisan mükődésre tudom bírni de extendedben nem)
Maga a laptop : MSI GT735 HD3850-es radeon felraktam az AMD honlapjáról a catalyst hozzá. A rendszer Xubu 11.04-es. x86-64-es verzio Mivel (AMD Ultra Turion zm-82-es van a laptopban).
Ja és ha tud valaki ajánljon már valami everest szerű progit a hőmérséklet órajel adatok miatt.
Haller
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Okos Otthon / Smart Home
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Lexus, Toyota topik
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.30
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest