Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Aktív témák
-
törölt tag
Vettem egy usb-ide átalakítót, nos se win-en, se ubin nem tudtam működésre bírni. win-en látja, de nem mint meghajtót hanem eszközök nyomtatók menüpontban szerepel. Valahol olvastam hogy a partícionálóban (win7) mivel ott is látja, jobb klikk és betűt kell adni a partíciónak, mivel az nincsen neki de nem tudom mert nem engedi. Ubin próbálkoztam vele de ott se csinált semmit. Hogy tudnám működésre bírni? tegnap mivel egyszerre rádugtam a gépre az eredeti vincsivel, kicsit bezavaratta a gépet mert a monitor out of range felirat miatt nemláttam a boot-ot és aszittem megfagyott minden , de egy sima enter segített nos, inkább külső usb-vel csatlakoztatom, külsű táppal. de nem jó valamiért, (egyébként ntfs-re formázott, de nincs meghajtó betűje)
egyébként a win megtalálta a drivert és rendben is van.
Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Xbox One S konzol, 1db kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest