Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Gear S3 - második kör
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ViZion
üzenetére
igazából szerintem mobil platformokon nem olyan nagy baj, ha fagyasztódnak az alkalmazások, mert ezt a rendszer képes erőltetni, és így nem lesz olyan, mint ami például jelenleg androidon néha idegesít, hogy xy alkalmazás a háttérben ébren tartja a cpu-t, ésezért lemerül a telefon néhány óra alatt. ez különbözteti meg az asztali és a mobil rendszereket, hogy aminek akksiról kell mennie, annál muszáj minél jobban leszorítani a fogyasztást.
nekem igazából nem annyira jön be a unity, túl buta és túl sok a kötöttség. illetve nem érzem benne azt az egységet és szabadságot, amit kde alatt, hogy az összes program szépen egyfajta témát használ, amit két kattintás letölteni (nem kell hozzá zip fájlokkal bűvészkedni, csak kiválasztod amelyik bejön és telepíted). kényelmes és átlátható beállításokat ad az egész rendszeren keresztül. egyedül a kicker menüt nem szeretem annyira, ahelyett jöhetne valami gnome-shell jellegű activities nézet.
egyébként számomra win7-ben sem az a zavaró, hogy az asztal milyen, meg a start menü, meg a tálca, mert ezeket nagyon hamar meg lehet szokni. inkább az, hogy a beállításokat átnevezték, átrendezték, elrejtették. mire megtaláltam, hogy hogy kell saját dns szervert megadni egy kapcsolathoz, kitéptem a hajam felét... a jobbklikkes előugrók sem következetesen jelennek meg, van amire lehet jobbklikkelni, van amire nem, és néhol úgy jön elő a beállítások, néhol meg tök más a felugró menü... én ezt utálom. és perzse most megint átalakították...
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest