Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Terminálban sem lett volna ez nehéz, de nem baj, nem az a lényeg, mivel csinálja az ember

Mai hülye kérdés. Cache könyvtár mozgatás.
Átpakoltam a Firefox cache-ét egy pendrive-ra, amit más gép úgysem ismer fel, csak az enyém... Egész jól működik,mondjuk néha elég lassan tölt le oldalakat, de nem vagyok benne biztos, hogy ez az oka (mások viszont nagyon gyorsan bejönnek akkor is, ha nem voltak eddig a cache-ben, tehát hálózati oka is lehet).Szeretném a KDE filebrowserének (Dolphin/Konqueror) a thumbnail cache-ét is átpakolni, de nemtom hol lehet konfigolni? Gúgliban 1000 helyen leírják, hol van a cache, de azt meg magamtól is megtaláltam

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest