Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Egyébként még valami a kis Windowsos ömlengéshez, hogy az mennyire egyszerű és könnyen kezelhető. Most azt érzed, hogy a Wines rendszer ilyen baromi jó, értesz mindent, katt-katt megy ahogy kell. De abba már nem éled bele magad, hogy egy teljesen kezdő számára ezek a dolgok sem olyan egyértelműek, ugyanúgy meg kell tanulnia a dolgok működését, a rendszer használatát.
Én ugyanígy lehetek az Ubuntuval, hiszen jól átlátom, számomra könnyű kezelni, egyszerű és élvezetes a használata. De amíg ide eljutottam addig én is olvastam, tanultam, megértettem és elsajátítottam. Ezt tudom ajánlani mindenkinek, akkor ellehet jutni arra a felhasználói szintre, mikor már egy apró probléma nem lesz az többé.
Az Ubuntunak meg ahogy felróvod a negatívumait, ugyanúgy tedd meg azt a másik, referencia rendszereddel is. Százszor ellett már mondva, hogy ha nem megy jól az Ubuntu, nem megy rajta semmi olyan ami számodra fontos, akkor használd a Windowst, amin pedig megy minden. De nem, ezt nem teszed meg, csak szidod tovább az Ubit. És miért teszed ezt? Pontosan azért, mert neked a Windows sem felel meg. Az mindegy, hogy mi az oka neki, a lényeg, hogy nem tudod használni azt sem úgy ahogy szeretnéd. Ebből is látszik, hogy tökéletes operációs rendszer nincs, a csodára pedig hiába vársz. Vagy elfogadod a Linuxos világ filozófiáját vagy nem, de megváltoztatni nem tudod akárhogyan is ellenedre van.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest