Aktív témák
-
Egyébként még valami a kis Windowsos ömlengéshez, hogy az mennyire egyszerű és könnyen kezelhető. Most azt érzed, hogy a Wines rendszer ilyen baromi jó, értesz mindent, katt-katt megy ahogy kell. De abba már nem éled bele magad, hogy egy teljesen kezdő számára ezek a dolgok sem olyan egyértelműek, ugyanúgy meg kell tanulnia a dolgok működését, a rendszer használatát.
Én ugyanígy lehetek az Ubuntuval, hiszen jól átlátom, számomra könnyű kezelni, egyszerű és élvezetes a használata. De amíg ide eljutottam addig én is olvastam, tanultam, megértettem és elsajátítottam. Ezt tudom ajánlani mindenkinek, akkor ellehet jutni arra a felhasználói szintre, mikor már egy apró probléma nem lesz az többé.
Az Ubuntunak meg ahogy felróvod a negatívumait, ugyanúgy tedd meg azt a másik, referencia rendszereddel is. Százszor ellett már mondva, hogy ha nem megy jól az Ubuntu, nem megy rajta semmi olyan ami számodra fontos, akkor használd a Windowst, amin pedig megy minden. De nem, ezt nem teszed meg, csak szidod tovább az Ubit. És miért teszed ezt? Pontosan azért, mert neked a Windows sem felel meg. Az mindegy, hogy mi az oka neki, a lényeg, hogy nem tudod használni azt sem úgy ahogy szeretnéd. Ebből is látszik, hogy tökéletes operációs rendszer nincs, a csodára pedig hiába vársz. Vagy elfogadod a Linuxos világ filozófiáját vagy nem, de megváltoztatni nem tudod akárhogyan is ellenedre van.
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Óra topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest