Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
aag
őstag
Vannak negatív hangok? Vannak. Régen is voltak? Voltak. Mi lett velük? Ráuntak. Most is ez lesz. Nem lehet mindenki kedvébe járni...
Nézd, én most is Ubuntut használok (10.10), és mondhatom vannak problémák vele. Például tegnapelőtt frissítettem (már megbántam) és azóta a Skype beszélgetéseknél fullra állítja a hangerőt. És csak akkor lehet levenni, ha már elkezdődött a kapcsolat. Előtte nem. Micsoda egy ostoba hiba. Igazából lehet jó egy rendszer, de ezek a butaságok utáltatják meg. Az xp 10 éves, de folyton csak javították a hibáit. Újakat nem raktak bele. Itt meg ez (is) előfordul gyakran. Jól nyomtatott a lasernyomtatóm kétoldalasan, aztán az idő egy pontján frissítettem és most leáll a nyomtatás teljesen a második oldalnál. Vagy volt hangja a DVB-T tévéadásoknak, egy frissítés után meg már nincs. És vissza sem tudom csinálni. Eltűnt az AAC hangkodek belőle. Nem is tudom többé telepíteni. És még sorolhatnám. De aztán az ember várja az új kiadást, hátha abban megint jó lesz minden. És mit kap? Még több működési bibit. Hidd el ha mondom, vége a tündöklésnek! Már annyira sem jó mint egy 10 éves xp. Szar lett az egész. De más disztrók is itt tartanak. Most próbáltam mi a Fedóra 16-ot. Az még használhatatlanabb mint az új ubi. 16.-án jön a Suse. Meg fogom sasolni. És a linuxmint 12-őt is. De egyre csak azt gondolom, hogy valami nagyon el van bökve a linuxal. Egyre csak romlik a használhatósága. Ez számomra egy nagy titok. Ugyanis fordítva kén elennie. Fejlődést kellene látni, de romlást látok. Ez nem fikázás, ez sajnos tényanyag...
Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest