- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Aktív témák
-
aag
őstag
Van egy érdekes gondolatom:
A TWINKLE nevű programmal szoktam telefonálni a VoipCheapCom előfizetésemmel. Szép, telt hangja van és engem is jól értenek. Probléma nélküli megy minden. Tehát jó használni. Viszont arra gondoltam hogy amikor címet, telefonszámot, vagy egyéb felírandó adatot diktálnak be, akkor nem írom fel, nem terhelem az illető idejét, hanem nyomok egy "REC"-et és felveszem a beszélgetésnek ezt a részét, majd a telefon után kényelmesen van időm visszahallgatni (esetleg többször is), megállítani, majd újból elindítani a felvételt és kijegyzetelni. Igen-ám, de nem találok ilyen alkalmazást. Talán nincs is, nemtudom. Viszont találtam egy oldalt, ami sajnos túl bonyolult nekem.
Segítsetek légyszíves!

Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest