- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
lehet, hogy műbalhé, de nekem még mindig egyszerűbb beírni parancssorba, hogy df, mint egérrel mindenféle ikonokon kattingatni, hogy megtudjam, mennyi hely van még a lemezeken. ehhez viszont terminál kell, amit elég nehezen találtam meg a klasszikus nézethez képest az unity-n. valószínűleg ha nagyon akarnám, meg tudnám szokni. de én már csak ilyen földhöz ragadt ember vagyok. a rendszerbeállítások is jól elbújtak.
ja, még egy rossz pont: a wlan jelszóval védett. az elején lelőhetetlenül kb. 1,5 percig keresi a wlant, majd közli, hogy korlátozott a hálózat, és kéri a default keyring jelszavát. minden indításnál...
számomra ez a sok apró dolog nagy visszalépést, vagy inkább rossz irányba nyomulást jelent.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest