- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
aag
őstag
Feltettem itt egy kérdést. Megismétlem, de hozzá is fűznék egy kis monológot:
Kérdés amire senki sem tud megoldást: DVB-T TV2-nek, RTL KLUB-nak nincsen hangja. AAC kódolás. Már mindent megpróbáltam (a libaad és libaac-t is beleértve), mégsem működik. Segítsetek légyszí! (Ubi 10.10)
Van egy barátom, aki azt mondja, hogy mindegyik disztribúcióban megoldható minden, például ez a probléma is. Nos ehhez képest az Ubuntuban a gugli csak olyan helyeket mutat nekem, ahol nincs megoldás. Illetve van, adnak megoldásokat (amiket már én is mind kipróbáltam), de utána egyik helyen sincsen visszajelzés, hogy igen, sikerült. Nincs. A dolog eddi még nem lenne érdekes, de a barátomnak működik. Csakhogy neki ARCH-linuxa van, nem Ubuntu. Szóval megkérdezem: Szerintetek elképzelhető, hogy az Ubuntuban egy ilyen egyszerűnet tűnő kodek-probléma jelenleg megoldhatatlan lenne?
Egyébként azért kellene, mert nemhogy megvágni, de még transzkódolni sem tudom az így felvett video-fájlt. Ugyanis a kódernek még a dec része sem telepíthető, nemhogy még az encod-er.
Újfent kérlek benneteket: Segítsetek! Előre is köszönöm
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Napelem
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi