Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
birrbert
tag
Sziasztok! Bajban vagyok!

rtorrentet használok cherokee-val és rutorrent webes kezelőfelülettel, de sajnos elromlott. Két hétig ment megállás nélkül, frankón, és most... EZ történt, miután telepítettem a frissítéseket "apt-get update && apt-get upgrade-el", és újraindítottam a szervert. Felhasználónevet és jelszót nem kér, egyből ez az ablak ugrik elő. Ne kérdezzétek, hogy mi frissült, mert nem emlékszem. Az rtorrent fut (meg tudom kukkantani screen -r paranccsal, a cherokee is fut, mert bejön az alap index.html).
Csak annyit tudok a kezdő fejemmel elképzelni, hogy nem az rtorrent és nem a rutorrent romlott el, hanem a Cherokee, mivel megpróbáltam a Cherokee webes kezelőfelületét elindítani, és EZ történt.
Később észrevettem, hogy "The following packages have been kept back:", és fel volt sorolva 4-5 cherookee csomag is. Benyomtam egy "apt-get dist-upgrade"-et, és most ITT tartok. Ja, és ismét próbálkoztam a Cherokee webes kezelőfelületének elindításával, de nem megy. Azt írja, hogy a cherokee-admin nincs telepítve, és telepítsem az "apt-get install cherokee" paranccsal.
Kérlek segítsetek! Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4503,95% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest