Hirdetés

Aktív témák

• birrbert

tag

Sziasztok! Bajban vagyok! :F

rtorrentet használok cherokee-val és rutorrent webes kezelőfelülettel, de sajnos elromlott. Két hétig ment megállás nélkül, frankón, és most... EZ történt, miután telepítettem a frissítéseket "apt-get update && apt-get upgrade-el", és újraindítottam a szervert. Felhasználónevet és jelszót nem kér, egyből ez az ablak ugrik elő. Ne kérdezzétek, hogy mi frissült, mert nem emlékszem. Az rtorrent fut (meg tudom kukkantani screen -r paranccsal, a cherokee is fut, mert bejön az alap index.html).

Csak annyit tudok a kezdő fejemmel elképzelni, hogy nem az rtorrent és nem a rutorrent romlott el, hanem a Cherokee, mivel megpróbáltam a Cherokee webes kezelőfelületét elindítani, és EZ történt.

Később észrevettem, hogy "The following packages have been kept back:", és fel volt sorolva 4-5 cherookee csomag is. Benyomtam egy "apt-get dist-upgrade"-et, és most ITT tartok. Ja, és ismét próbálkoztam a Cherokee webes kezelőfelületének elindításával, de nem megy. Azt írja, hogy a cherokee-admin nincs telepítve, és telepítsem az "apt-get install cherokee" paranccsal.

Kérlek segítsetek! Segítségeteket előre is köszönöm!

Aktív témák