- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
birrbert
tag
Sziasztok! Bajban vagyok!

rtorrentet használok cherokee-val és rutorrent webes kezelőfelülettel, de sajnos elromlott. Két hétig ment megállás nélkül, frankón, és most... EZ történt, miután telepítettem a frissítéseket "apt-get update && apt-get upgrade-el", és újraindítottam a szervert. Felhasználónevet és jelszót nem kér, egyből ez az ablak ugrik elő. Ne kérdezzétek, hogy mi frissült, mert nem emlékszem. Az rtorrent fut (meg tudom kukkantani screen -r paranccsal, a cherokee is fut, mert bejön az alap index.html).
Csak annyit tudok a kezdő fejemmel elképzelni, hogy nem az rtorrent és nem a rutorrent romlott el, hanem a Cherokee, mivel megpróbáltam a Cherokee webes kezelőfelületét elindítani, és EZ történt.
Később észrevettem, hogy "The following packages have been kept back:", és fel volt sorolva 4-5 cherookee csomag is. Benyomtam egy "apt-get dist-upgrade"-et, és most ITT tartok. Ja, és ismét próbálkoztam a Cherokee webes kezelőfelületének elindításával, de nem megy. Azt írja, hogy a cherokee-admin nincs telepítve, és telepítsem az "apt-get install cherokee" paranccsal.
Kérlek segítsetek! Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs