Aktív témák
-
törölt tag
No szevasztok, így reggeli előtt!

Tegnap főnököm gépén tegnap próbáltam az újabb Skype-pot rávenni arra, hogy ne fejjel lefelé álló, villódzó képet mutasson, a próbálkozások közben dobott egy ilyen kedves kis jelzést. Leteszteltem, másodszor is dobta. Ha már ilyen szépen kiírja ezeket, tudja valaki, hogy melyik log fájlban látható így? Én nem találtam.
Előtörténet, hogy pár hete, hónapja még kicsit túlmelegedős volt a gép, tisztogatták, jó lett. Viszont mostanában is csinál olyanokat, hogy júzerváltás esetén nem vált át és a bejelentkezőt ablakot sem adja, hanem fekete képernyő marad. 3 júzer, ebből kettő aut bejelentkezés, a 3. (én, mint admin) beütendő jelszavas, de nálam is volt már úgy, hogy ezt csinálta.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest