Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
ntomka
üzenetére
Ne forgasd ki, amikor cinikus próbálok lenni
Alapvető emberi magatartás, amikor jön egy változás, hogy a hatékonytalanságot (csakazért sem "kontraproduktív"
) keresi mindenben -- erről beszélek, nem pedig "folyamatos visszalépésekről". Én is, de próbálom kordában tartani az esetleg előbukkanó ellenérzéseimet. A bubity esetében rájöttem, hogy semmi igazi érvem nincsen ellene. Mellette talán tudnék találni, ha valaki eleget fizetne érte
bár így felfutóban elég nehéz egyelőre, de a széllel szemben pisálás kihagyása elég meggyőző érv önmagában is. Végigvettem már magamban én is korábban, hogy hova lehetne menekülni a változás elől, és arra jutottam h sehová, mert minden csak rosszabb lenne.
Aktív témák
- Autós topik
- PH! Darts
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Photos
- NiMH akkumulátor
- Star Wars Outlaws teszt
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Alapvető emberi magatartás, amikor jön egy változás, hogy a hatékonytalanságot (csakazért sem "kontraproduktív"
) keresi mindenben -- erről beszélek, nem pedig "folyamatos visszalépésekről". Én is, de próbálom kordában tartani az esetleg előbukkanó ellenérzéseimet. A bubity esetében rájöttem, hogy semmi igazi érvem nincsen ellene. Mellette talán tudnék találni, ha valaki eleget fizetne érte