Hirdetés
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Poco F7
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- iPhone topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal` #36614 üzenetére
"Mé' a másik OSnek miköze hozzá?"
Nem tudom, pontosan ez hogy működik, de talán annyi lehet, hogy ha Ubuntu-ról telepítettem utólag a GRUB-ot, és az is a primary boot device, akkor esetleg azon keresi a betöltendőt, és ez valahogy problémát okoz.
A vindóz meg már azelőtt érzékeli a parát, mielőtt elaludna.
De ezt most csak nagy körvonalakban mondtam, hogy mire gondolok, mert egész pontosan nem tudom, hogy is van."Ha nincs Linux azon a HDD-n akkor is elalszik a gép?"
Feltételezem, igen. Mármint ha Windows-ról indítok.
De most emiatt töröljem le a Linuxot róla?Amúgy úgy van nálam, hogy két külön HDD-n van a Windows és az Ubuntu.
Egymástól függetlenül is tudnak működni, így ha az egyiket lehúzom, attól még megy a másik oprendszer. Ha mindkettő be van dugva, akkor elsődlegesen az Ubuntu-s vinyót állítom be, így az azáltal telepített GRUB-ja indul el. Ha HDD-probléma lenne, akkor egyiknél ez kiütközne, tehát egymástól függetlenül valamelyiknek nem kellene elindulnia.
Nemdebár?Ha alaplap-probléma lenne, akkor megint felvetődik a kérdés, hogy egymástól függetlenül miért megy?
Ez nekem inkább szoftveres eredetű hibának tűnik. Szerintem legalábbis tuti nem hardverpara, legalábbis azon nagyon csodálkoznék, elvileg hardverügyileg minden rendben van.
Szoftveres paránál mire kellene gyanakodni?
Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest