Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
ntomka
üzenetére
Éppen hogy arról beszéltem korábban is, hogy -- ahogy a plasmoidokban -- itt is elő fog jönni egy korábbira hajazó retro lencse, vagy indicator. Mondjuk én a lencsére tippeltem volna inkább, de a másik jött be. Újraimplementálták a gnome2-es menü applet-et immáron indicator keretei között. Még pár ilyen, aztán szépen a retropártiak visszaalakíthatják olyan bronzkorira steampunkos háttérrel az egész bubity-t

Csak azt nem értem, hogy eddig az volt a baj, hogy nem lehet testreszabni (vagy msképpen: összeb..ni), erre most itt egy újabb lehetőség visszatérni a jól megszokott menühöz, és megint csak sírás van... öccsém, nektek semmi se jó

Ja szokványos menü: a kde4 alap menüje kb semennyire nem volt szokványos, és afaik pár kisebb verzió után szültek bele az alapokba egy klasszikus menü plasmoidot, amit először nem is volt olyan egyszerű bevarázsolni a helyére, kellett pár törtverzió míg megoldották, hogy cserélhető legyen egy kattintással.
(#36601) aag kezdhetnéd a te gépeddel. Egyébként FYI a korábbi menü IS csak egy panel applet volt, és egyetlen érdemi előnye volt csak a jelenlegi indicatoros megoldáshoz képest: bárhová el tudtad helyezni. Indicatorral ezt -- talán csak egyelőre -- nem tudod megtenni.
Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Gaming notebook topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest