- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MZsoltee
üzenetére
erre a gépre szerintem majdnem mindegy melyiket teszed, remek konfig (ilyenem volt régebben, csak nvidia kártyával), szeretni fogja az összes linux.
szerintem ismerkedésnek egy ubuntu10.10 simán megteszi.
Böngészés -> szerintem érdemes feltenni a chrome-ot, mert az egyelőre mellékelt firefox (3.6.x) lassabb.
szovegszerkesztés doc és pdf (diplomamunka) -> Openoffice van előtelepítve, linux alatt bármiből tudsz pdf-et nyomtatni, mert a rendszer natívan támogatja (tehát simán fájl->nyomtatás->nyomtatás fájlba, és mehet a pdf)
zenehallgatás néha kis film (torrent) -> zenére sok lehetőség van, majd kipróbálgatod. alapértelmezett a rhythmbox, ez viszonylag egyszerűbb lejátszó, de én pl ezt hazsnálom. aztán ott van még a banshee, exaile, amit érdemes említeni, illetve az audacious vagy aqualung, ha a winamp-ot kultiválod. ezek mind benne vannak a szoftvertárolóban, könnyű őket feltenni/leszedni.
skype -> skype
jelenleg 2.0.x van belőle linuxra, de ne tévesszen meg a verziózás, lényegében mindent tud szinte, amit a 4-es skype, csak a kezelőfelület régebbi.gfefe: szerintem nem te nem értesz hozzá, hanem valami más gond volt. ha végig alapértelmezetteket nyomogatsz, akkor fel kell simán menjen a rendszer. nem lehet, hogy a telepítő sérült volt, vagy ilyesmi?
Aktív témák
- Óra topik
- Háztartási gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jelenleg 2.0.x van belőle linuxra, de ne tévesszen meg a verziózás, lényegében mindent tud szinte, amit a 4-es skype, csak a kezelőfelület régebbi.