Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
törölt tag
"Ez most cpu? Miért gondoltam, hogy hdd?">kicsit talán túlbonyolítottam, valóban.

az everest 64°C a cpu-ra vonatkozott, a hibajelentés inkább hdd lehet, de a korábbi bsod nem tudom, melyik. a cpu XP-n mutatott 64°C-nál valóban kevés. az eredeti kérdésem is inkább arra vonatkozna, hogy annak idején az XP alatt a képen leírt hiba összefüggésben lehet-e a bsod-kkal, függetlenül attól, hogy cpu vagy hdd?
különben intel c2d t7250 proci. és jobb szellőzéssel (az asztallapról egy kis emeléssel magasabbra helyezve) "megoldódott".
csak most, hogy Ubuntu is van rajta, gondoltam ránézek a lemezkezelpvel, erre ezt adta.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest