Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
szeva000
addikt
Sziasztok!
Tegnap egy külső USB-s HDD-re felraktam a Kubuntu Linuxot.(mert az a köcsög win7 NEM támogatja az usb-s HDD-t).Igazából a legnagyobb bajom az 5.1-es hangnál van.Az alaplapi realtek karim van.
Mivel lehetne a hangot helyrerángatni,hogy a sub menjen?(esetleg milyen lejátszó lenne erre jó?Próbáltam állítgatni,de nem tudtam semmit.Picit hallani a subot,de az nulla)
Gyakorlatilag semmit nem ismerek linux alá,ha összetudnátok írni,mit lenne érdemes használni,azt megköszönném(mp3,film,dvd írás,valami virtuális meghajtó ha létezik jó lenne....)
Sok közöm nincs a linuxhoz,de nem is rossz ,lehet annyira megszeretem,hogy lecserélem a win7-et isJah,még valami feltűnt.A HP nyomtatóm qrva lassan kezd el nyomtatni.(hálókártyás,de win7 alatt megy rendesen.Igazából itt is,de várnom kell fél percet is,hogy elkezdjen nyomtatni.)
Most már azt is tapasztaltam,hogy ha egyszer nyomtattam,azután többet nem megy
erre valami ötlet?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest