- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Magisk
Aktív témák
-
szeva000
addikt
Sziasztok!
Tegnap egy külső USB-s HDD-re felraktam a Kubuntu Linuxot.(mert az a köcsög win7 NEM támogatja az usb-s HDD-t).Igazából a legnagyobb bajom az 5.1-es hangnál van.Az alaplapi realtek karim van.
Mivel lehetne a hangot helyrerángatni,hogy a sub menjen?(esetleg milyen lejátszó lenne erre jó?Próbáltam állítgatni,de nem tudtam semmit.Picit hallani a subot,de az nulla)
Gyakorlatilag semmit nem ismerek linux alá,ha összetudnátok írni,mit lenne érdemes használni,azt megköszönném(mp3,film,dvd írás,valami virtuális meghajtó ha létezik jó lenne....)
Sok közöm nincs a linuxhoz,de nem is rossz ,lehet annyira megszeretem,hogy lecserélem a win7-et isJah,még valami feltűnt.A HP nyomtatóm qrva lassan kezd el nyomtatni.(hálókártyás,de win7 alatt megy rendesen.Igazából itt is,de várnom kell fél percet is,hogy elkezdjen nyomtatni.)
Most már azt is tapasztaltam,hogy ha egyszer nyomtattam,azután többet nem megy
erre valami ötlet?
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest