Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Kérek szépen linket a blogodra.
(Egyszer kimásoltam,
hirtelenjében meg nem 'tom, hogyan kell rákeresni.)wget-ről azt írták kb. egy órája, hogy csak egyszálasan tölt le.
Jó rég próbálok ma egy CPU kímélő, egyszerű, többszálas letöltésvezérlőt szerválni, amivel RAR file darabokat letölteni.
Sokat segítettek Kendekék, csak most arra jutottunk, megoldódna a problémám, ha ubit frissitenék, de azt meg nem akarok, mert egyrészt tapasztaltam egy rendszerverzio frissítése során, hogy jelentős plusz helyet foglal, ráadásul egy óráig csinálta a lassú gépemen.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Egyszer kimásoltam,