- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
Aktív témák
-
martin66
senior tag
(#29950) Kendek
De már írta, hogy többféle cuccal is megkreálta a bootolható pendrive-ot és más gépen működött csak az övén nem.
Az Ubuntu telepítését is írta már, hogy mikor elsőre próbálta, akkor ment a pendrive-os telepítés (ezért van most a gépén fent), de aztán mikor újra szerette volna telepíteni akkor már nem.
Pontosan így van!(#29951) x123456
Persze, hogy megy eddig havonta tettem újra Win7-t
. Működik a pendrive mert a bátyám 4-6 nappal ez előtt mikor én is ugyan azt ugyan azzal a pendriveval tette fel a Linuxot, majd 2-3 napja ugyan azzal a pendrival rakta vissza a Windows 7-et. Elég gyakran megy az Os telepítés nálunk, Mindent megpróbáltam már , hogy menjen nálam illetve a bátyámnál win linux bátyámnál minden ment nálam nem
!
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Windows 10
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Működik a pendrive mert a bátyám 4-6 nappal ez előtt mikor én is ugyan azt ugyan azzal a pendriveval tette fel a Linuxot, majd 2-3 napja ugyan azzal a pendrival rakta vissza a Windows 7-et. Elég gyakran megy az Os telepítés nálunk, Mindent megpróbáltam már , hogy menjen nálam illetve a bátyámnál win linux bátyámnál minden ment nálam nem
!