- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
martin66
senior tag
(#29950) Kendek
De már írta, hogy többféle cuccal is megkreálta a bootolható pendrive-ot és más gépen működött csak az övén nem.
Az Ubuntu telepítését is írta már, hogy mikor elsőre próbálta, akkor ment a pendrive-os telepítés (ezért van most a gépén fent), de aztán mikor újra szerette volna telepíteni akkor már nem.
Pontosan így van!(#29951) x123456
Persze, hogy megy eddig havonta tettem újra Win7-t
. Működik a pendrive mert a bátyám 4-6 nappal ez előtt mikor én is ugyan azt ugyan azzal a pendriveval tette fel a Linuxot, majd 2-3 napja ugyan azzal a pendrival rakta vissza a Windows 7-et. Elég gyakran megy az Os telepítés nálunk, Mindent megpróbáltam már , hogy menjen nálam illetve a bátyámnál win linux bátyámnál minden ment nálam nem
!
Aktív témák
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Működik a pendrive mert a bátyám 4-6 nappal ez előtt mikor én is ugyan azt ugyan azzal a pendriveval tette fel a Linuxot, majd 2-3 napja ugyan azzal a pendrival rakta vissza a Windows 7-et. Elég gyakran megy az Os telepítés nálunk, Mindent megpróbáltam már , hogy menjen nálam illetve a bátyámnál win linux bátyámnál minden ment nálam nem
!