Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nah, erre is rájöttem, halad ez.
Nah ez kezd megtetszeni. Mondjuk az ablaklista megmarad így is, mert kell, csak így viszont jobban elférek. Csak itt meg kell szoknom, hogy az indítók lent vannak. Win alatt épp ez a jó, hogy mind2 egy helyen van felül. Tudom, a dock-barX ilyesmi lenne linux alá, de valahogy azzal nem sikerült megbarátkoznom.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nah ez kezd megtetszeni. Mondjuk az ablaklista megmarad így is, mert kell, csak így viszont jobban elférek. Csak itt meg kell szoknom, hogy az indítók lent vannak. Win alatt épp ez a jó, hogy mind2 egy helyen van felül. Tudom, a dock-barX ilyesmi lenne linux alá, de valahogy azzal nem sikerült megbarátkoznom.